Her er årets mest populære kostumer til fastelavn

Animationsfilm er populære som aldrig før. Derfor er det også figurerne fra disse film, børnene vil klædes ud som til fastelavn.

I disse dage svinger børnene battet og slår katten af tønden. I mange år har det være iført indianer- og prinsessekostumer. Men i år er trenden en anden. Filmkostumer hitter nemlig.

Vi har et stort udvalg af sjove og farverige fastelavnskostumer, men der er ingen tvivl om at der er en fælles top-tre liste i både vores Fætter BR og TOYS ’R’ US butikker over de mest eftertragtede kostumer.

Top-tre liste over fastelavnskostumer:
1. Elsa fra Frozen
2. Spiderman
3. Turtles

Sikker sminke og kostumer
Det skal være sikkert for børn at lege med vores legetøj. Sikkerheden er derfor altid i fokus, når vi udvælger varer til vores sortiment. Alle vores fastelavnsprodukter – fra kostumer til tilbehør og sminke – er blevet testet af certificerede leverandører, uafhængige testlaboratorier eller vores egne eksperter. Inden vores fastelavnsprodukter når ud i butikkerne, er de testet grundigt for brændbarhed, løse stropper og skadelige kemikalier, såsom azofarvestoffer, formaldehyd og ftalater, som kan skade helbredet og derfor ikke må bruges.

Klik her hvis du vil læse mere sikkerhed og bæredygtighed.