Karrierer

TOP-TOY er den ledende forhandleren av leker og andre produkter for barn i de nordiske landene. Vi selger produkter gjennom to detaljhandelskjeder, BR i Nord-Europa og TOYS”R”US, som vi driver på lisens i de nordiske landene.

Omsetningen vår overstiger € 450 millioner, og vi har mer enn 300 butikker og 2000 medarbeidere i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland og Hong Kong. Avhengig av interessene og ferdighetene dine, gir TOP-TOY muligheter for en lokal eller internasjonal karriere. Enten du jobber i butikkene våre, på varelagrene eller kontorene, er målet vårt at alle jobbene i TOP-TOY skal være både utfordrende og morsomme.

Vi har mer enn 50 års erfaring med å få frem smilet hos de små. Gjennom årenes løp har vi utvidet og utviklet selskapet for å sikre at vi alltid selger de riktige kvalitetslekene, til rett tid og til rett pris. Dette er viktig for å lykkes i et leketøysmarked med hard internasjonal konkurranse. For å sikre en bærekraftig vekst for fremtiden, utviklet vi nylig en ny strategi og inngikk et partnerskap med det private equity-fondet EQT, for å styrke organisasjon vår med ytterligere kompetanse og kapital. Vi håper du vil bli med oss videre på ferden og bidra til fremtidig suksess.

En jobb i BR-butikkene

Medarbeiderne som jobber i butikkene og tar seg av kundene våre, spiller en nøkkelrolle i TOP-TOY.

Når du jobber i butikkene våre er det helt avgjørende at du kjenner produktene våre godt. Du må være serviceinnstilt, kreative og ha evnen til å gi kundene en opplevelse de ikke får andre steder. Som del av et moderne, internasjonalt selskap, vil du oppleve at det å selge leker kan være veldig gøy, men også veldig utfordrende.

BR er TOP-TOYs mest eksklusive leketøyforhandler med butikker på gode adresser. BR er en sterk merkevare med en velkjent maskot, veletablerte kunderelasjoner, og ikke minst, lojalitetsprogrammet Club BR. BR skal være ledende på å gjøre barn glade, og vi har mer enn 50-års erfaring med å gjøre nettopp det. Vi fokuserer på å tilby god og personlig kundeservice, praktisk shopping og et målrettet utvalg av inspirerende kvalitetsprodukter for små barn. BR-butikkene ligger i de nordiske landene og i den nordlige delen av Tyskland.

BR og Røde Kors ønsker under overskriften ” Lek For Livet” å hjelpe barn som har det vanskelig – både i Norge og resten av verden. Vi ønsker å gjøre dette fordi lek både er viktig og sunt. Les mer

En jobb i BR gir deg muligheten til å jobbe tett med kolleger og kunder.

Working in our TOYS”R”US stores

Medarbeiderne som jobber i butikkene og tar seg av kundene våre, spiller en nøkkelrolle i TOP-TOY.

Når du jobber i butikkene våre er det avgjørende at du kjenner produktene godt. Du må være serviceinnstilt, kreative og ha evnen til å gi kundene en opplevelse de ikke får andre steder. Som del av et moderne, internasjonalt selskap, vil du oppleve at det å selge leker kan være veldig gøy, men også veldig utfordrende.

TOYS”R”US er TOP-TOYs kjede av store butikker som tilbyr et bredt utvalg av underholdende leker og produkter til gode priser, rettet mot barn i alle aldre. I TOYS”R”US fokuserer vi på å være den mest underholdende butikken for barn og voksne. Vi tilbyr kundene våre mange morsomme opplevelser og det største utvalget av barnas favorittmerker. TOP-TOY står bak TOYS”R”US-butikkene i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

En jobb i TOYS”R”US gir deg muligheten til å skape underholdende handleopplevelser i en stor og dynamisk lekebutikk, sammen med mange dedikerte kolleger.

Job på kontor

Vores TOP-TOY-kontorer er maskinrummet i vores succesfulde organisation. Her kan du være med til at udvikle virksomheden og sikre fremtidig vækst. For at kunne levere de resultater, vi har sat som mål, har vi brug for målrettede og engagerede medarbejdere med kompetencer, der dækker en bred vifte af områder.

Vores hovedkontorer ligger i Vallensbæk Strand og Hongkong. Her beskæftiger vi henholdsvis ca. 200 og 100 medarbejdere. På begge kontorer har vi administration, som arbejder med for eksempel detailhandel, salg, indkøb, marketing, grafisk design og merchandising. Derudover har vi supportenheder, som arbejder med for eksempel it, økonomi, kommunikation, og HR. På vores satellitkontorer i Sverige, Norge, Finland og Tyskland arbejder vores medarbejdere hovedsageligt med HR og løn.

Job i distributionscenter

Vores forretning ville ikke eksistere ret længe uden alle vores lagermedarbejdere. At få vores produkter ud til alle vores butikker er et kæmpestort, logistisk puslespil, der kræver både overblik og muskler.

En utfordrende og morsom jobb

I TOP-TOY synes vi at leker og moro går hånd i hånd. Vi jobber derfor for å bygge selskapet vårt større og å være konkurransedyktige, samtidig som vi legger vekt på at jobben også skal være gøy. Lek og moro er en viktig del av barndommen, og barn finner det naturlig å eksperimentere og prøve ut nye ting. Vi vil at det også skal være en del av arbeidslivet vårt.

Vi har en uformell kultur hvor vi kan være åpen og respektere hverandre, og hvor humor spiller en viktig rolle. Vi tror at nøkkelen til suksess ligger i et godt samarbeid og i et ønske om å stadig bli bedre, og vi setter derfor stor pris på tilbakemeldinger fra alle hold, uavhengig av rang og ansiennitet.  Vi respekterer også at de ansatte har et liv utenom TOP-TOY og sørger for at våre ansatte kan balansere jobb og familieliv.

UTVIKLING OG MULIGHETER

Som en del av TOP-TOY-organisasjon, er du en del av et dedikert, hardtarbeidende team. Vi står klare til å tilby nye muligheter til folk med talent og belønner resultater med ansvar. Personlig og profesjonell utvikling er derfor en naturlig del av det å jobbe for TOP-TOY. Vi legger merke til talentfulle medarbeidere som ønsker å ta på seg større ansvar eller arbeide mot en ny stilling i selskapet.

For ansatte i butikkene våre tilbyr vi kurser som Store Manager School og Academy of Retail. På kontorene våre er læringstilbudet en kombinasjon av dine ønsker og læring knyttet til en bestemt stilling.

Butikschefskolen

Butikkaspiranter samt butikksjefer som ikke har opparbeidet seg nødvendig teoretisk utdanning, deltar på et seks måneder langt kurs med teoretisk og praktisk opplæring for ledere på vår egen Store Manager School.  TOP-TOY-ansatte gjennomfører opplæring i samarbeid med eksterne konsulenter.

I løpet av de seks månedene, møtes kursdeltakerne tre ganger (én uke hver gang) for intensiv skolegang med forelesninger, gruppearbeid og rollespill. Den avsluttende eksamenen, som består av en blanding av skriftlige oppgaver og praktiske rollespill, gjenspeiler sannsynlige scenarier i en butikksjefs daglige arbeid. Før Store Manager School skal lærlinger delta på Prep School, som består av syv moduler.

Academy of Retail

Flere av de talentfulle og energiske butikksjefene og salgssjefene våre har en Academy Profession-grad (AP) i Business ved Academy of Retail i Danmark. Utdanningsprogrammet varer i tre år og handler om emner som personlig lederskap innen detaljhandel, Human Resources, konsept-management i et internasjonalt perspektiv og optimalisering av butikk- og kjederesultatet.

LEDIGE STILLINGER OG ÅPNE SØKNADER

Vi aksepterer både åpne og spesifikke søknader. Alle jobbsøknader må sendes digitalt gjennom jobbnettstedet vårt. Straks etter at du har sendt oss en søknad, mottar du en e-post som bekrefter at vi har mottatt søknaden din.

Søknadsprosess

Vi tar all rekruttering seriøst og betrakter enhver søknadsprosess som unik. Vi kan ikke gi deg en nøyaktig dato for når vi kommer til å kontakte deg, men du får alltid beskjed når vi har funnet en medarbeider til stillingen. Dersom du mottar en invitasjon til et intervju, kommer HR-avdelingen til å informere deg om neste steg i prosessen.

Det hender ofte at vi inviterer jobbsøkere til intervju før søknadsfristen har gått ut. Så hvis du er interessert i en jobb, må du gjerne sende oss en søknad så fort som mulig.

Følgende dokumentasjon kan være relevant å legge ved søknaden din på jobbsiden vår:

  • CV
  • Vitnemål/eksamensbevis
  • Anbefalinger/referanser fra tidligere arbeidsgivere
  • Et bilde av deg selv

VI TAR ANSVARET SOM ARBEIDSGIVER PÅ ALVOR

I TOP-TOY anser vi medarbeiderne våre – kunnskapen, kreativiteten og engasjementet deres – som en viktig resurs.

Utvikling av gode jobber
Vi ønsker å skape gode jobber som tiltrekker kvalifiserte medarbeidere. For å oppnå dette investerer vi i å utvikle kvalifikasjonene til medarbeiderne våre, og arbeider kontinuerlig for å kunne gi en bedre opplæring til butikk- og kontoransatte. I 2016 deltok hele 72 butikksjefer og butikksjefaspiranter på vår egen Store Manager School. Vi har en sterk helse- og sikkerhetsorganisasjon ved butikkene, lagrene og kontorene våre. Vi oppfordrer ansatte til å være raske og proaktive når det kommer til å rapportere farer og ulykker på arbeidsplassen, og å melde fra om forhold som kan påvirke fysisk eller psykisk helse.

Mangfold
For at vi skal være konkurransedyktige også i fremtiden, er det nødvendig å tiltrekke og beholde en engasjert og kompetent arbeidsstyrke og å anerkjenne fordelene ved mangfoldet når det gjelder kjønn, kultur og erfaring. Målet vårt er å fortsette å ansette og forfremme flere kvinner på toppledernivå.

Andre måter vi jobber med ansvar i TOP-TOY
BR og Røde Kors ønsker under overskriften ” Lek For Livet” å hjelpe barn som har det vanskelig – både i Norge og resten av verden. Vi ønsker å gjøre dette fordi lek både er viktig og sunt. Les om ”Lek For Livet” og andre måter vi jobber med ansvar i TOP-TOY.

TOP-TOY A/S | Delta Park 37 | DK-2665 Vallensbaek Strand | Denmark | +45 4616 3656
Cookie Policy | Terms and conditions |©TOP-TOY A/S 2016 All rights reserved
TOYS“R”US, the TOYS“R”US & Star design and the Giraffe design are registered trademarks of Geoffrey, LLC. TOP-TOY A/S is a licensee of Geoffre y, LLC.